Bloggnorge.com // Ann-Cecilie sin kreative blogg
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

barnebukse i ribbestrikk str 4 år

mandag 16. juni , 2014 kl. 13:12 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg har så lyst til å gjøre så mye på en gang, men i dag skal jeg strikke ferdig det rosa teppet og sy sammen tråder på hekleteppet. Bruker restegarn for tiden, har utrolig mye garn liggende som jeg må få brukt. Lager bukser til to små jeg kjenner i str 4 år. skal legge ut oppskrift og bilde litt siden. Greit å bruke restegarn til dette, for buksene blir litt morsomme med alle fargene. Har gjort litt annerledes enn det som stod i oppskrifta. Men tror det kommer til å bli ganske bra likevel. Det eneste som er dumt med å bruke restegarn er at ikke alt kan vaskes i maskin. Litt tungvint å vaske plagg for hånd, for vasker men dem i maskin har de lett for å toves og krympe.

ribbestrikket bukse str 4 år

Legg opp 176 masker på rundpinne 2,5

strikk en rett og en vrang i ca 5 m

skift til pinne nr 3 og strikk buksen høyere bak slik:

begynne midt bak og strikk 8 masker vrangbord, snu hele strikketøyet, og strikk 16 masker tilbake. 

snu strikketøyet tilbake til rettsiden og strikk 8 masker mer for hver gang i alt 5 ganger, på hver side av midten på strikketøyet. 

når buksen er ca 27 cm målt foran begynner du på beina. 

del buksen i maskeantall 88 på hvert bein, og strikk rett og  vrang men strikk to sammen hver fjerde omgang til det er ca 60 masker igjen. Fell så av.

fest alle tråder (noe som faktisk er nødvedig, men kjedelig :p) og brett ned øverst på buksa 2, 5 cm og sett strikk i livet på buksa. 

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ann-Cecilie sin kreative blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.