Bloggnorge.com // Ann-Cecilie sin kreative blogg
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

strikke med perler

onsdag 17. desember , 2014 kl. 17:59 i Ukategorisert. 1 kommentar »

20140221_134906

Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å strikke med perler. Syntes det så fint ut, men vanskelig. Nå når jeg har lært det så er det ikke vanskelig i det hele tatt. Men i tillegg til perler og garn, må man ha litt sytråd og en egen nål til perlene. Nåla som brukes er veldig tynn. Ta litt tynn tråd inn i perlenåla og lag en løkke av denne tråden. Så tar du garnet inne løkka. Sånn at løkka er overgangen fra nåla til garnet. Nå kan du tre perler inn på garnet som skal brukes. ALLE perlene du skal bruke skal innpå nøstet før du begynner å strikke med perlene.

Jeg skal legge ut oppskrift siden. og en bedre forklaring :p

Annonser


Kommentarer(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ann-Cecilie sin kreative blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.