Bloggnorge.com // Ann-Cecilie sin kreative blogg
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Denne bloggen hadde jeg glemt ut!

lørdag 2. januar , 2016 kl. 18:59 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

jeg tenkte å legge ut litt av det jeg har strikket, og kanskje litt mer også. Tenkte jeg skulle begynne å tegne og male dette året. Skal i alle fall være kreativ. Akkurat nå er jeg ferdig med et hentesett, jeg fant oppskriften på sparkjøp og strikket i babyull. Holder også på med en liten kjole i Silja. Pappa som tok ut farge til meg. Han er virkelig blitt flink til å kjøpe garn! Her er bilde av hentesettet som er en gave til Bendicte, hvis du ser dette, så er det altså til deg :)

IMG_0605

jeg har visst strikket en slik jakke tidligere også, de ser finere ut i virkeligheten en på bildet. :p

FullSizeRender (6)

bilde (2)

Denne dressen har jeg egentlig strikket ørten ganger i str 1/2 år med tweedgarnet smart. Men her har jeg strikket den i str 2 år i et garn jeg ikke husker. Mormor var så snill og er så snill at hun har satt i knapper for meg, vasket og dampet.

safe_image (3)

Her er et teppe som er strikket på pinne 2, 5. Tok vanvittig lang tid, men så ble det også ganske fint, og jeg tror det ble mye brukt av de som fikk det. Koselig for meg at de som får det jeg strikket setter sånn pris på det. Det er jo halve gleden med å strikke, det å vite at jeg skal gi det bort.

 

 

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ann-Cecilie sin kreative blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.