Bloggnorge.com // Ann-Cecilie sin kreative blogg
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Selbuvotter

søndag 3. januar , 2016 kl. 13:47 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

IMG_0147

IMG_0148

Disse vottene strikket jeg til mormor en gang jeg trengte å ha noe å gjøre mens jeg ventet på at de skulle komme å besøke meg. Tida går langsomt når man venter på at besøk skal komme langveis ifra. Det er utrolig gøy å strikke selbuvotter, og det går fort. Jeg pleier å strikke vrangborden på pinne 2, 5 og resten av vottene på pinner nr 3, 5. Ser at mange strikker med tynnere pinner og tynnere garn, det har jeg også prøvd meg på men  jeg syntes ikke det gikk like fort, og mønsteret var mye mer innviklet.

IMG_0254

sånn ble denne i tynt garn, ikke ble den ferdig en gang….

Det første paret med selbuvotter strikket jeg til Linda, det var så mange feil på dem at den nesten var morsomt. Men så studerte jeg hvordan man skal øke ut til tommel på en vott en gang, og da ble de neste mye bedre. Jeg har ikke tall på hvor mange votter jeg har strikket.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ann-Cecilie sin kreative blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.