Bloggnorge.com // Ann-Cecilie sin kreative blogg
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

stjerner

mandag 25. september , 2017 kl. 21:57 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg har tenkt å hekle stjerner i julegaver til folk jeg er glad i. Har funnet ei oppskrift på stjerner til å for eks henge på juletre eller i vindu på DROPS sine nettsider. Egentlig skal stjernene hekles med nål nr 2, 5 og tynt garn, men jeg har øvd meg på tjukkere garn og tjukkere nål. Det tok litt tid før det gikk an å se hva det egentlig skulle se ut som. De første jeg laget så ut som klumper. Men de på bildet over ble jeg ganske fornøyd med.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ann-Cecilie sin kreative blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.